Rå Birkenstocks

Søndagssang: Yo La Tengo – I’ll Be Around

boyhodd ostKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Det er Oscar-søndag! Derfor tænkte jeg, at det ville være passende at finde en sang fra en af Oscar-filmene 😉 Jeg har brugt de seneste par dage på at få set nogle Oscar-film, så jeg er forberedt på i nat – jep, skal holde mig vågen 😉 – og mine favoritter er klart “Theory of Everything” og “The Imitation Game”. Jeg ved godt, at “Birdman” og “Boyhood” er mere fremme i favoritfeltet, men jeg er helt sikkert en biografgænger, der klart vil rammes i hjertet end i hjernen 😉 Bevares, jeg kan da godt se, at “Birdman” og “Boyhood” rent filmteknisk og skuespilmæssigt er lidt mere fremme i skoene, men det var altså “Theory of Everything” og “The Imitation Game”, der fik et par tårer frem hos mig. Det bliver spændende at se, hvordan statuetterne bliver fordelt!

Hvilke film hepper du på?

   

4 kommentarer

 • Blev du slet ikke rørt af Boyhood!? Den syntes jeg var helt fantastisk. Jeg tror den vinder bedste film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var ikke fordi, jeg slet ikke blev rørt af Boyhood, jeg blev bare mere rørt at de andre 😉 Efter min mening er Boyhood en coming of age-film, som vi har set så mange gange før. Jovist, er det vildt, at de har brugt den samme dreng i 12 år, but that does not an Oscar make in my opinion 😉 Og det ser da ud til, at akademiet var enige med mig 😉 Patricia Arquette fortjente dog fuldt ud sin Oscar!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Haha, jeg synes Boyhood var wayyyy overrated.

  Jeg er meget enig i at det eneste specielle i den film var det faktum, at de samme skuespillere blev brugt over så mange år, som er en sjov gimmick men ikke så meget andet.

  Jeg kan godt lide Patricia Arquette, men synes ikke engang hendes præstation i denne film er i nærheden af at være hendes bedste (jeg har aldrig glemt hende for hendes rolle i True Romance fra 1993 – og knuselskede hende i serien Medium).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha, er glad for at se, at jeg ikke er den eneste, der ikke faldt i svime over Boyhood 😉 I det felt, der var, så synes jeg dog klart, at Patricia Arquette fortjente sin statuette 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå Birkenstocks