Planter i mit hjem

Which Stan Smith?

stan-smith-3Hvide med rosa snørebånd // Sorte med leopard // Hvide med neongule detaljer

Jeg har før savlet over de hvide/neogule Stan Smiths, men mens jeg overvejede, om de skulle hjem at bo hos mig eller ej, så er der i mellemtiden kommet mange andre fine Stan Smith-bud på banen. Ja, det skal jo ikke være nemt #firstworldproblems 😉 Skal det være de sorte med leopard, jeg har jo noget med leopardprintet fodtøj, eller skal det være de hvide med rosa snørebånd, der er lidt mere forårs/sommervenlige? Eller skal jeg holde mig til de hvide/neongule, som jeg oprindeligt faldt for?

Dette indlæg indeholder affiliate-links
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Planter i mit hjem