Endelig orden - nogenlunde da...

Pretty!

 photo vm-sequins_1.jpg photo vm-sequins_2.jpgJeg smuttede lige forbi Fisketorvet på jagt efter dette sæt, men de havde desværre ikke de lange bukser hjemme (til gengæld findes der også shorts og kjoler i samme stil), så jeg endte med et helt andet sæt 😉 Jeg kunne nemlig ikke stå for denne fine kimono og matchende shorts i peachy/pink med guldpailletter fra Vero Moda – er det ikke bare pænt? Det minder mig lidt om mit sæt fra Ganni – se det på HER og HER – og det bliver perfekt til sommer.

Kimonoen kan fås HER, mens shortsene endnu ikke er kommet online – til gengæld kan I også få en fin kjole eller top, hvis I er til det.

Dette indlæg indeholder affiliate-links
   

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Endelig orden - nogenlunde da...