Søndagssang: Mando Diao - Song for Aberdeen

Details a year ago

 photo putfit_010514_2_1.jpg photo outfit_070514_2_1.jpg photo outfit_120514_2_1.jpg photo outfit_300414_2.jpg photo Untitled-2.jpg photo outfit_190514_4_1.jpg photo details_1.jpgI får lige en masse detaljebilleder, der er præcis et år gamle – nemlig fra maj 2014. Alle tingene går jeg faktisk stadig i, og det er nok et tegn på, at jeg efterhånden er blevet så sikker i min stil, at jeg sjældent føler behov for at sælge ud eller skifte garderoben ud hvert halve år. Denne sæson er jeg for eksempel stort set ikke hoppet på den allestedsnærværende 70’er-bølge. Selv om det ser superflot ud på andre, så ER det bare ikke mig med alt det svaj, ruskind og flagrende pandehår 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Mando Diao - Song for Aberdeen