5 favoritter i juni 2015

(Ferie)Dagens outfit: The High Line

 photo outfit_ny_1.jpgStrik fra Uniqlo, shorts fra Vero Moda, solbriller fra Miu Miu, sandaler fra Birkenstock, taske fra Becksöndergaard

Jeg har endnu et par outfit-billeder liggende fra ferien, og så pønser jeg også på at lave nogle lidt mere guide-lignende indlæg angående vores road trip – jeg skal bare lige have lidt mindre om ørerne! På billedet er jeg foreviget på The High Line i gult, striber og palmer – det er jo et rent Kinderæg for mig 😉

Men selv om man så ikke længere er i USA, så kan USA da godt komme til én, så derfor fejrede hr. kæreste og jeg i weekenden 4th July med en flok venner. Vejret var jo helt perfekt, så hr. kæreste havde lavet pølser (og ja, Maria på 5 år fniser hver gang, hun skal sige eller skrive det!), og der blev kørt hotdogs ned til den helt store guldmedalje. Den klassiske med ketchup, sennep, ristede løg og syltede agurker er en storfavorit, men jeg er også blevet kæmpefan af chili dog med en god omgang kødsauce, sauerkraut, ost fra dåse (selvfølgelig hjembragt fra over there) og kandiseret bacon (lige siden jeg smagte denne gudspise HER, har jeg ikke drømt om andet) – I kan se billeder af herlighederne på min Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i juni 2015