Video: Ferie-makeup

(gårs)Dagens outfit: Bolsjestribet

 photo outfit_070715_1.jpg photo outfit_070715_2.jpgTrøje fra Nørgaard på Strøget, bukser fra Zara Kids, solbriller fra H&M, sandaler fra Birkenstock, taske fra 3.1 Phillip Lim. Læbestift er “Rasberry” fra Gosh (i butikkerne fra august)

Jeg så denne trøje på både Marie og Frede og skyndte mig derefter ind til Nørgaard på Strøget for at købe vidunderet – den er pink, og den er stribet. What’s not to like? Disse trøjer var all the rage, da jeg gik i folkeskole, og man blev nødt til at valfarte fra Svendborg til København for at få fingre i dem – og over 15 år senere kan jeg altså stadig falde i hype-fælden 😉 Trøjerne kan forresten fås HER – dog desværre ikke den jeg har på…

2 kommentarer

 • Louise

  Hahaha.. de trøjer var også populære på Bornholm da jeg var… øhm.. ung :stuck_out_twe:

  Kan godt forstå at du faldt for denne.. den er rigtig fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, disse trøjer var også superpopulære, da jeg var yngre 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Ferie-makeup