Søndagssang: The Kite String Tangle - Words

Hotte hårbånd

haarbaandPink hårbånd fra Pico // Hårbånd med læbestiftprint fra Sakura // Paillethårbånd fra ASOS

Hårbånd er all the rage denne sommer – og de er da også både pæne OG praktiske. Som min veninde så rigtigt konstaterede, da vi i dag sad på bryggen og spiste en is: Når (en forhåbentlig lun) brise blæser, så er hårbånd herresmarte til at forhindre, at håret blæser ind i ansigtet, så man kan nyde sin is uden også at skulle holde styr på manken – gud forbyde, at ens hår skulle blæse ind i isen! Det er da det bedste argument, jeg længe har hørt for at hamstre lidt flere hårbånd, synes I ikke?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Rikke

  Mit hår er bare så glat, at de ikke vil sidde pænt, men glider om i baghovedet og kommer til at ligne en lille pige på 4år, som har været ude og lege, og ikke går op i ens hår! 🙁 Jeg knuselsker det fra Pico <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej, øv! Måske det ville hjælpe med noget teksturspray eller slet og ret hårnåle til at holde sagerne på plads?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Kite String Tangle - Words