Video: Road trip USA 2015 - part 4/4

(gårs)Dagens outfit: Neon & pasteller

 photo outfit_010915_1.jpg photo outfit_010915_2.jpgStrik fra Designers Remix, top fra Saint Tropez, bukser fra Dorothy Perkins, taske fra Chanel, sko fra Zara

Det gode ved de faldende temperaturer er, at vi endelig kan hoppe i lækker strik. Jeg elsker altså en god strik, og denne fra Designers Remix har været en favorit i mange år 🙂 I kan se outfits med strikken HER, HER og HER.

Dog var det måske lige en smule lummert i går til strik… Mit hår var i hvert fald ikke glad for det, for mit møjsommeligt krøllede hår var blevet til noget af en frizz-fest sidst på dagen. Må nok hellere snart få booket en tid hos frisøren. Savner min lob 🙂

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Road trip USA 2015 - part 4/4