(gårs)Dagens outfit: Brændt bouclé

(gårs)Dagens outfit: That stripe again

 photo outfit_040915_1.jpg photo outfit_040915_2.jpgSkjorte fra Zara, trøje fra Nørgaard på Strøget, nederdel fra Gina Tricot, sko fra Aldo, taske fra 3.1 Phillip Lim. På læberne har jeg Sheer Revolution Lipstick i “Anarchy” Fra Urban Decay

Jeg er virkelig blevet glad for denne stribede sag fra Nørgaard på Strøget. Faktisk så glad, at jeg overvejer den i flere farver – Emily ser i hvert fald fin ud i den i grøn 🙂 Jeg håber, I nyder jeres weekend, selv om vejret er blevet noget efterårs-agtigt. Jeg havde ellers planer om at køre en tur i ud det blå med hr. kæreste, men nu bliver det vist til en dovnedag herhjemme – men det er nu heller ikke helt slemt 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Brændt bouclé