Dagens outfit: Camouflage & striber

Gorgeous green

 photo gorgeous-green.jpgNeglelak i “Free Lovin” fra Bio Sculpture (i handlen fra 1. oktober – Bio Sculpture kan bl.a. købes HER) // Quickliner for Eyes Intense i “Intense Peacock” fra Clinique // Truly Waterproof Mascara i “Aquatic Green” fra Clarins

Jeg har jo en eller anden besættelse med grøn – se bare dette outfit – og det er ikke kun garderoben, der bliver grønnere. Min makeup bliver også grønnere (i farven, ikke ingrendienslisten, forstås). Neglelakken har I nok set på mine negle de seneste par outfits (blandt andet HER), og så elsker jeg kombinationen af den grønne eyeliner med den grønne mascara – et perfekt match til mine brune øjne. Har I noget grønt dullegrej, I vil anbefale?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Camouflage & striber