Dagens outfit: Grøn fredag

French manicure

 photo frenchmani.jpgJeg har altid lakerede negle, og om efteråret er mørkegrøn, støvet rosa og mørk bordeaux storfavoritter hos mig. De sidste par gange har jo dog været draget mod en helt klassisk fransk manicure – det må være min kollega, som for nylig blev gift og på sin dag havde helt klassiske negle, der har inspireret mig 😉

Jeg foretrækker helt korte negle med et ikke alt for bredt stykke hvidt, men det er jo en smagssag, hvad man er til. Jeg har brugt Depends French Manicure Kit, der er supernemt at bruge.

Er I til fransk manicure?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Grøn fredag