The cardigans

Dagens outfit: Pink, striber og leopard

 photo outfit_171115_1.jpgTrøje under strik fra Nørgaard på Strøget, strik fra Uniqlo, nederdel fra Zara, taske fra 3.1 Phillip Lim, sneakers fra Adidas

Jeg smiler, fordi det for en gangs skyld ikke øste ned i stride strømme, da jeg skulle hjem fra arbejde. Skal vi ikke være enige om, at hele novembers kvote for regn nu er brugt op? Vejrprognoserne er bare ikke enige med mig 😉

4 kommentarer

 • Charlotte

  Hvor er det bare dejligt at du bruger så mange farver på en grå novemberdag! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Farver kan jo ikke andet end at løfte humøret på så grå en dag 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecil

  Du har en meget inspirerende blog, jeg synes det er fedt, du holder den fokuseret på det vigtige – din gode stil Vil lige høre ang. nederdelen her, hvordan er den i str. og hvad et din? (jeg er normalt s, ret meget skikkelse a la din).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak 🙂 Jeg har nederdelen i xs og er normalt en xs/s. Der er ikke noget stræk i, så jeg ville i hvert fald ikke gå ned i str. 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The cardigans