Dagens outfit: A little bit of glitter

Glædelig jul

merry-christmasSå er jeg landet hjemme hos mine forældre i Svendborg! For første gang nogensinde er jeg i bil, så der skulle selvfølgelig høres “Driving Home For Christmas” 😉 I får lige mit og hr. kærestes julekort – krydret med lidt Chanel! Hvert år prøver vi at sende et julekort ud til vores venner og familie, for selv om der er mail og Facebook, så er der nu bare noget særligt over et kort, man kan have stående fremme 🙂

I år har hr. kæreste brugt sit fancy arkitektprogram og renderet et kort med en hilsen bøjet i neon – er det ikke sejt? Vi sendte alle julekortene, da vi var i Tyskland, for det er meget billigere at sende fra Tyskland til Danmark end fra Danmark til Danmark. Bare et lille tip til, hvis I er på de kanter 😉

Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Må I fejre den lige præcis på den måde, som I synes, den skal fejres. Kærlighed og kram til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: A little bit of glitter