Dagens outfit: Blød mandag

Pænt pakket ind

 photo itsawrap_1.jpg photo itsawrap_2.jpgI dag har mine to søstre fødselsdag, så derfor stod den dagen før på gaveindpakning. Yndlingsdisciplin! Jeg har før delt ud af tape-tip (utroligt random, men yderst brugbart, ik’?), og her får I endnu et: Tiger har nemlig noget nær det pæneste tape, jeg længe har set.

P.S. I kan se sidste års julegaveindpakningspræstationer HER. I år bruger jeg min DYMO til at skrive til og fra-kort. Jeg har købt neonfarvet DYMO på Amazon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blød mandag