(gårs)Dagens outfit: Vinter-neon

Travelling with style

 photo Uljdklip.png photo Udklip.pngJeg har ikke haft ferie siden i sommer, hvor jeg var på det mest fantastiske roadtrip i USA (se videoer fra turen HER, HER, HER og HER), så min rejselyst skal snart have afløb 😉 Heldigvis er de næste par rejser for længst booket, og jeg er allerede gået i gang med at plage hr. kæreste om, hvor sommerferien skal tilbringes (han synes stadig, det er lidt for tidligt…). Er I begyndt at tænke sommerferie?

Hvis jeg så bare også kunne rejse med stil a la modellerne her i Chanels SS16-kampagne… Men ja, hvis jeg ejede de tasker og kufferter, så var der nok ikke så meget luft i budgettet til at rejse 😉

   

2 kommentarer

  • JA! Jeg er også så småt begyndt at “planlægge” sommerferie, men min kæreste synes også det er alt, alt for tidligt endnu 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Vinter-neon