5 favoritter i januar 2016

Back from Switzerland

schweiz_2016Indholder adlinks: Mit skisæt er fra CLWR, støvlerne fra Pajar, hue har jeg selv strikket, kashmeretørklæde fra H&M, vanter fra Kombi, solbriller fra Ray-Ban

Så er jeg retur efter en skøn uge i Schweiz! Hr. kæreste og jeg har ikke været der, siden hans lillesøster blev gift dernede i 2013, så det var på tide at komme på besøg igen 😉 Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer til Schweiz om vinteren, for der er virkelig flot! Men det var rimelig lunt i vejret, så vi skulle højt op i bjergene for at se nogen form for sne.

Jeg forproducerede en masse indlæg, så forhåbentlig har I ikke mærket for meget til mit fravær. Men jeg vil lige lyn-opdatere jer på, hvad jeg har gået og lavet, siden jeg sidst loggede på bloggen 😉

Siden sidst har jeg…
…sat mig for at lave lidt for meget. Udover at forproducere til bloggen, skulle der nemlig også laves forud på arbejdet. Det var liiidt stress!
…med tungt hjerte måtte melde afbud til Bloggers Delights 5-års fødselsdag. Det blev i stedet en tur på Amager Akutklinik, hvor min forestående ferie blev reddet af en læge, der udskrev den gode hostesaft med opium til mig. Ellers havde jeg nok hostet mine lunger op i flyet.
…haft optur over, at vores lejebil i Schweiz blev opgraderet fra en Skoda Fabia til en Audi A3. Jeg kunne så ikke køre den, da førnævnte hostesaft gjorde, at jeg ikke måtte køre bil.
…brugt samtlige af Snapchats ansigtsfiltre på min lille niece. Det var et hit, men nok ikke så pædagogisk en måde at passe et lille barn på. Forældre, hvordan gør I?!
…spist virkelig meget fondue. Mums!
…også spist på en et-stjernet og to-stjernet Michelin-restaurant. Hvem sagde #gourmetferie?
…shoppet en del. Der kommer nok en haul-video om det snarest 😉
…påbegyndt nedtælling til min næste ferie, der bringer mig til Hongkong. Yay!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i januar 2016