Shopping i Schweiz

Blondeben

 photo jcrew-lacepants.jpgBukser fra J.Crew // Billeder fra Atlantic Pacific & Hallie Daily

Jeg ville virkelig ønske, at der var en J.Crew i Danmark! Jeg savler konstant over ting på den amerikanske webshop, og det skyldes i høj grad denne blogger 😉 I sommer savlede jeg over pink striber, som jeg var usandsynligt heldig at findeengelsk eBay, og nu savler jeg så over disse pæne bukser, der allerede er udsolgt online.

Farven er selvsagt sublim, og jeg elsker kontrasten mellem de meget dressy blonder og det casual snit. Og så kan jeg slet ikke stå for, at J.Crew selv har stylet dem med leopardpumps – det ville jeg også gøre 😉

En hurtig googling viser, at J.Crew er at finde i Hongkong, hvor jeg snart skal til, så jeg krydser fingre for, at de ikke er revet væk dér 😉 Ellers må jeg jo igen ty til eBay…

   

8 kommentarer

 • Nina

  Hejsa!
  Jeg nåede at købe dem, inden de blev udsolgt på nettet, men jeg oplever tit, JCrew restocker, så hold øje (og ellers få nogen til at kigge i London, der er to store JCrew-forretninger derovre). De er i øvrigt ret store i str., så overvej at bestille en str. mindre end du plejer 🙂 Held og lykke med at finde dem, jeg glæder mig vildt meget til foråret og bare ankler med blonder.
  Kh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak for tip, Nina! Jeg tjekkede lige, og de var sørme på lager igen! Og så endda på tilbud og i petitstørrelse, så nu håber jeg, de passer 😉 Igen, 1000 tak for tippet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Jaaaaaa, ren lykke – og petit tror jeg er helt rigtigt til dig. Hvor er det fedt. Hvis du ikke er tilmeldt deres insider-mails, bør du blive det – så får du opdateringer omkring sale på sale, og der kan man virkelig spare penge (også selvom tingene næsten er dobbelt så dyre som US).
   Vi må lave en Who Wore It Better med bukserne 😉 God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Glæder mig til at modtage dem – og håber, de passer 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden gang kan du jo også bare sende mig af sted. Jeg har en lige i nærheden. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i Schweiz