(gårs)Dagens outfit: Soft kitty, warm kitty

Dirty 30

30-aar-oenskelisteIndeholder adlinks: 1. Love Letter-halskæde  fra Jane Kønig // 2. Kaktusser fra Bloomingville // 3. Lady Luck-armbånd fra Carré // 4. Kashmerebukser fra Life Is // 5. Speedmaster-dameur fra Omega // 6. Lady Luck-ring fra Carré i str. 50 // 7. Gul taske fra Marieta Cox // 8. Boy Coin Purse i neonpink lak fra Chanel // 9. Sonicare DiamondClean-eltandbørste fra Philips // 10. Pink So Real-solbriller fra Dior

Om præcis en måned fylder jeg 30 år… Lige dele yay og yikes! Pt. har jeg ikke planer om at holde en stort anlagt fest, da der kommer en tur til Hongkong i vejen, men måske lysten til at blive fejret melder sig senere på året. You never know 😉

Her får I min ultimative ønskeliste, som jeg på ingen måde forventer at blive indfriet, men nu når det er en rund fødselsdag, så må man godt 😉 Om ikke andet så vil jeg lade det være en rettesnor til mig selv om, hvad jeg skal spare op til. Jeg har i hvert fald besluttet mig for, at uret en dag skal være mit (måske når jeg fylder 40, hahaha). Hr. kæreste har uret i herre-versionen, som han købte til sig selv i fødselsdagsgave, men det er desværre alt for stort til, at jeg kan “låne” det, men nu har jeg lige opdaget, at de laver en dameversion – må ha’!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Soft kitty, warm kitty