Pink på toppen

The end of baking?

 photo MUFE-concealer.jpgHvis I har set nogle af mine seneste tutorials, så har I måske opdaget, at jeg er vild med baking, hvor man lysner under øjnene ved hjælp af concealer og virkelig meget løst pudder. Men så var det, at jeg så denne video med Tiffany D, og så MÅTTE jeg bare prøve Make Up For Evers nye concealer. Farvel til baking – og hej til ny favorit concealer til under øjnene 🙂

   

4 kommentarer

 • Julie

  Hej Maria, synes du den et bedre end Naked concealeren? Og hvad med Wake me up? Sidstnævnte har jeg pt, men jeg synes ikke den klarer de sorte rander helt godt nok, efter 1 uge med minus nattesøvn pga syge børn. Men den er meget naturlig og lækker at arbejde med. Overvejer at købe en under øjnene concealer mere som er lidt mere dækkende – hvad kan du anbefale? God weekend! Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Julie
   Jeg bruger Naked-concealeren og denne fra Make Up For Ever på to forskellige måde. Naked er klart bedst til urenheder på mig – jeg bruger den slet ikke under øjnene, dertil synes jeg, den er for tyk i konsistensen. Både Wake Me Up og MUFE lysner mere, end de dækker mørke rande, så hvis det er meget, der skal dækkes, ville jeg prøve Make Up For Evers Full Cover Concealer. Har ikke selv prøvet den, men har hørt meget godt om den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Super jeg nå et smut i Sephora – yndlingsbutikken – selvom den ikke har alt i DK 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Håber, du finder noget 😉 Og ja, de måtte gerne få bl.a. Tarte. Nu kommer Kat Von D jo, så helt slemt er det ikke 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pink på toppen