Dagens outfit: Lace & pinks

Gule goodies

guletaskerIndeholder adlinks: Marieta Cox // Chanel // Proenza Schouler // Rodtnes // Saint Laurent

Jeg har virkelig været glad for min gule taske fra Marieta Cox, og det har fået mig til at overveje, om jeg skulle investere i endnu et gult vidunder. Der findes så mange lækre nuancer – fra sennep til solskin over neon til pastel – så hvorfor begrænse sig til kun én taske? 😉 Jeg vander fortsat pengetræet om drømmer i mellemtiden om mere gult arm candy

2 kommentarer

 • Fantastisk outfit, Maria! Jeg har efterhånden fulgt med herinde i mange år og jeg bliver ved med at være vild med den måde du formår at sætte outfits sammen som bare fungerer! Gul og grøn er altså ikke en kombination man ser ofte heroppe i Danmark, men det spiller virkeligt når du gør det – og at der altid er nogle smukke mønstre med i dine outfints gør det bare endnu finere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Hvor er det sødt sagt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Lace & pinks