Luksus vs. budget: Denim Boy

Same time last year…

 photo outfits-april2015.jpgDet er altid i overgangen mellem koldere og varmere vejr – eller omvendt – at jeg går mest død i min garderobe. Det er som om, man er i et påklædningsmæssigt limbo, da man ikke rigtig kan gå all-in på sommergarderoben, men er ret så træt af sin vintergarderobe. Det er dér, jeg har det med at få den vildeste shoppetrang og udskifte hele garderoben, og det er jo egentlig ret dumt, for jeg HAR jo masser af tøj!

Så hvad gør jeg så? Jeg plejer for det meste at kigge præcis et år tilbage i mine arkiver for at se, hvad jeg klædte mig i samme tid sidste år. På den måde får jeg en reminder om ting, der måske har forputtet sig bagerst i skabet, eller ting der slet og ret godt kan blive fundet frem fra vinterhi allerede nu. Her ser I, hvad jeg havde på i april sidste år. Jeg kan se, at jeg var ret så glad for mine leo-rockstuds, så dem glæder jeg mig til at få tilbage fra skomageren (de trængte til en del TLC, da jeg ikke har skånet dem) – og så skal jeg da også snart have luftet mine nye rockstuds 😉

OG! Så får jeg også helt lyst til at booke tid til frisøren. Jeg havde egentlig besluttet mig for at gro mit hår langt, men et kig i arkivet har fået mig på andre tanker #thestruggleisreal

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Denim Boy