Dagens outfit: Pink banana

Dagens outfit: New summer shoes

 photo outfit_110516.jpg photo outfit_110516_1.jpgTop fra H&M, nederdel fra Uniqlo, sko fra Notabene, solbriller fra Miu Miu, taske fra Chanel

Med dette indlæg fik jeg lokket mig selv i fordærv, og nu har jeg noget nær de pæneste sandaler, som jeg nogensinde har set. Hælhøjden er perfekt og så behagelig, og farven kan jo ikke andet end at sprede godt humør 😉 Jeg frygtede lidt, at de nemt ville falde af, men remmene er så brede, at min frygt har været ubegrundet – vi skal nok blive gode venner resten af sommeren 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink banana