Another Pashli Mini

Celebratory bikini

 photo hm-scallopbikini.jpgBikinitop og -trusse fra H&M // Kjole med palmeprint fra Topshop (adlink)

Hver gang jeg skriver et indlæg om bikinier, får jeg altid lige nævnt, at jeg har alt for mange, og at jeg ikke må shoppe flere. Men om en uge overtager hr. kæreste og jeg det yndigste, lyserøde sommerhus, og der er altså ikke nogen bedre måde at fejre det på end med en yndig, lyserød bikini 😉 Jeg kan allerede se mig selv ligge på vores terasse og slikke sol i den. Ih, jeg glæder mig sådan – og jeg må nok advare om, at der er rimelig meget sommerhus på hjernen her, så forvent flere indlæg 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another Pashli Mini