Søndagssang: Ladybug and the Wolf - Don't Pretend

Dagens outfit: Farver i gråvejr

 photo outfit_130616_1.jpg photo outfit_130616_2.jpgJakke fra COS, top syet i Vietnam, bukser fra H&M, taske fra Rough Studios, sko fra Gina Tricot

Dagens indlæg bliver lidt på falderebet, da jeg først nu har tiltusket mig lidt computertid. Da jeg sent i går kom hjem efter en weekend i Svendborg, var det som at træde ind i en helt anden lejlighed. Hr. kæreste havde hamret, skrubbet og skuret for at lejligheden skulle fremstå så skarpt som muligt, da banken i forbindelse med vores forestående sommerhuskøb skulle have den vurderet. Bænken i karnappen, som lige manglede nogle frontpaneler, var færdig, rammer, som jeg længe gerne ville have hængt op, hang snorlige, og gulvene var blevet vasket så mange gange med hvidpigmenteret sæbe, at de stod som nye.

Piger, hvis I som mig har en kæreste, der ikke altid liiige har tid til at færdiggøre diverse projekter rundt omkring i huset, så kan jeg anbefale at booke en vurdering. Intet motiverer åbenbart så meget som at ramme så høj en vurdering som muligt 😉

Vurderingen gik over al forventning, og som om det ikke var godt nok, så ringede vores boligadvokat også og sagde god for købet. Wuhu! Hvis alt går vel, overtager vi sommerhuset om to uger, og jeg glæder mig! Fik jeg nævnt, at det er lyserødt? 😉

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Ladybug and the Wolf - Don't Pretend