(gårs)Dagens outfit: Repeat

Glitter på en regnvejrsdag

 photo storm-marie.jpgTop & nederdel fra Storm & Marie

Pre-fall-varerne er så småt ved at lande i butikkerne, og ja, når man ser ud af vinduet føles det nok også mere som pre-fall end højsommer 😉 Dette sæt fra Storm & Marie er så fint, så fint. Hvis solen nogensinde beslutter sig for at komme igen, kan man jo selvfølgelig godt lufte de bare ben, men ellers er det også meget strømpebuks-egnet (personligt havde frk. Frossenpind her strømpebukser på i går…). Nederdelen ville også være fin med en strik til, og så kan toppen også bruges helt enkelt til et par jeans – med andre ord en fin investering, hvad end det er sommer eller efterår 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Repeat