Fall florals

Same place

wo-bumpBarcelona juli 2016 // Barcelona august 2012

Det sjove ved at have en blog er helt klart det store arkiv, som jeg med min hang til nostalgi ynder at bladre tilbage i. Derfor synes jeg, det kunne være sjovt at vise jer disse to billeder, der begge er taget i Parc Güell i Barcelona 🙂

Selvom jeg fysisk står det samme sted, så er det rent “livsfase”-mæssigt to vidt forskellige steder, jeg befinder mig. Tilbage i 2012 stod hr. kæreste og jeg over for at skulle købe vores lejlighed, og jeg kan huske, at jeg havde lidt dårlig samvittighed over at tage på tøsetur med mine søstre, mens han måtte blive tilbage i København og ordne alt det praktiske med mægler, advokat og bank.

Spol så frem til år 2016, hvor jeg vralter gennem præcis den samme park med en lille baby i maven 🙂 På det tidspunkt vidste jeg ikke, at det var en dreng, da vi først var til gennemscanning dagen efter, vi kom hjem fra Barcelona. Men jeg vidste, at der var et eller andet derinde, for dagen inden vi fløj til Spanien, mærkede hr. kæreste det første spark uden på maven 🙂

Vores tur til Spanien bliver nok også den sidste udenlandstur i et stykke tid. Jeg havde lidt håbet på at klemme en tur til Toscana ind i september, men nu da vi har sommerhuset, tror jeg ikke, det bliver aktuelt. Jeg trøster mig dog med, at det efterhånden også er en ret så berejst baby: Den kom med hjem fra Hongkong (jeps, made in Hongkong, en bedre 30 års-gave kunne jeg næppe have ønsket mig 😉 ) – og siden da har den både været med i London og Barcelona.

Hvornår mon vores næste rejse bliver? Jeg ved i hvert fald, at den bliver anderledes, for der bliver det med en lille en 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall florals