(gårs)Dagens outfit: Plenty of pleats

Wonderful wrap

 photo vero-moda-wrap-top.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Toppe fra Vero Moda

Jeg har før delt min begejstring for toppe med wrap-effekt – både til dem med og uden mave – og jeg faldt lige over disse to fine toppe fra Vero Moda i det smukkeste print. Er du til sæt, så kan du også få et par matchende culotte-bukser, men da jeg ikke helt er varmet op for den trend, tror jeg, at jeg nøjes med blusen… Spørgsmålet er bare hvilken farve?

P.S. Leder du efter en decideret ventetop i samme stil, kan jeg varmt anbefale denne fra Topshop, som du kan så mig i HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Plenty of pleats