(gårs)Dagens outfit: Shiny pink & bright yellow

A Sunday well spent…

 photo babyting-coop.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Krybbemadras fra Änglamark // Ammepude fra Fossflakes // Temprakon Babydyne fra Quilts of Denmark // Rullemadras til vugge fra Änglamark // Krybbe fra Babytrold

Det her er nok den mindst ophidsende collage, jeg har lavet til bloggen, men det er jo ikke desto mindre min virkelighed pt. 😉

Som jeg fortalte i går, fik hr. kæreste og jeg endelig slået hul på at shoppe ting til babyen. Vi var en tur i Danmark, og her fik vi afklaret, hvilken autostol og hvilket babybadekar vi skal erhverve os. Resten faldt ikke rigtig i vores smag, men så er det jo godt, at vi har internettet 😉

Jeg faldt nemlig over Coops webshop, der i denne weekend har tilbud på babyting, og da vi i forvejen er trofaste Coop-medlemskunder (Kvickly er vores nærmeste supermarked), var der ikke andet for at finde medlemskortet frem og svinge Dankortet.

Der blev indkøbt madras, rullemadras, dyne, ammepude og bedside crib – og jeg sparede over 900 kroner. Da vi havde en del point på vores medlemskort, som jeg kunne betale med, fik jeg hele herligheden for lidt over 1.600 kroner.

For en god ordens skyld vil jeg altså lige sige, at dette indlæg IKKE er sponseret – det er bare så godt et tilbud, at jeg blev nødt til at dele det med andre vordende mødre og fædre, der evt. måtte læse med 😉 Alene dynen var halv pris, just sayin’ 😉 Tilbuddet gælder søndag ud FYI.

Nu jeg alligevel var i gang med babyshopping, så blev der lagt en gigantisk ordre med babytøj hos H&M, der med koden 5430 har gratis forsendelse resten af weekenden. Der er altså virkelig mange online exclusives, der er så fine, og så endda i silke, cashmere og økologisk bomuld til rigtig gode priser.

Og fordi jeg da slet ikke har shoppet nok, vil jeg drøne ud og kigge på støvsuger. Vores er nemlig lige afgået ved døden…

4 kommentarer

  • Det skal jeg lige huske med COOP.
    Brugte lørdagen på at shoppe barnevogn plus diverse. Hold nu fast den slags er dyrt! Thank God for gavmilde bedsteforældre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Vi får heldigvis også en barnevogn af mine svigerforældre og har da også hintet til mine forældre, at de da godt måtte give en autostol (det har de så totalt valgt at ignorere!).
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hahahahahaha man må godt hinte mere.
      Vi har overvejet at leje en autostol, da vi ikke har bil, men tror min mor pønser på at købe en.
      Vi har lånt en bedside crib af en af mine kollegaer, så den kom hjem igår. Satme også rart at få tikket sådan en af på listen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Vi har bil, så en autostol er et must, selvom vi nok ikke kommer til at bruge bilen så meget, når vi lukker sommerhuset ned for vinteren – men mine forældre bor i Svendborg og svoger og svigerinde + 2 niecer i Nordjylland, så bil og autostol kommer bestemt til at blive brugt!

      Af “store” ting mangler vi vist kun autostol og blespand nu…Har i denne uge købt bedside crib, madras, rullemadras, 2 x dyner, ammepude + 2 betræk, sengerand, badekar, puslebord, mere sengetøj og det sidste tøj (ej ok, kommer nok til at købe mere tøj). FML, det er dyrt!

      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Shiny pink & bright yellow