Luksus vs. budget: Gucci loafers galore

Currently craving

 photo currently-craving-sept16-start.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Jakke fra Soaked In Luxury // Taske fra Maria La Rosa // Real Techniques Bold Metals Diamond Sponge // Hue fra MILK Copenhagen // Bukser fra Lolly’s Laundry // Strik fra Topshop // Top fra Uniqlo // Støvler fra Billi Bi

Efteråret er så småt ved at indfinde sig, og så er der jo rigeligt med undskyldninger for at shoppe lidt nyt 😉 Her er i hvert fald, hvad der står øverst på min liste. Termojakken fra Soaked In Luxury ville være den perfekte overgangsjakke, men er lidt i tvivl om, om der er plads til en mave, så jeg må håbe på, at jeg kan finde den i en butik, så den lige kan prøves…

Tasken fra Maria La Rosa er lige mig og har nærmest overbevist mig om, at jeg da altid kan bruge endnu en lyserød taske 😉 Og meget apropos ting, man altid kan bruge, så er en lyserød beanie del af samme kategori – denne fra MILK Copenhagen har den fineste guldkant.

Normalt sværger jeg jo til Beautyblender til at påføre foundation med, men jeg kan bare ikke stå for denne diamantformede svamp med marmorprint, som Real Techniques har lanceret.

Jeg har i forvejen et par sweatpants fra Lolly’s Laudry, og denne efterårsversion med zigzagprint og stribe i siden er perfekte til nu – og endnu mere perfekte til barsel ;)’

Min søster er pt. i Japan, og jeg har allerede sendt hende en lang bestillingsliste med ting, hun skal shoppe for mig i Uniqlo. Øverst står deres toppe med Heattech-teknologi, de er så lette, bløde og holder en varm – love ’em!

En god ombre strik ved I jo nok også, at jeg har en svaghed for, og så er støvlerne fra Billi Bi et yderst fornuftigt bud på dette års vinterfodtøj.

Hvad skal du shoppe til efteråret?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Gucci loafers galore