Velvet wonders

Dagens outfit: Brokade, striber og print

 photo outfit_020916_1.jpg photo outfit_020916_2.jpgJakke fra Mango, trøje fra J.Crew, bukser fra Suncoo, sandaler fra Birkenstock, taske fra Benetton, broche fra Chanel

W E E K E N D! Og jeg har sgu hele hytten for mig selv – det er vist noget med, at man skal nyde det, mens man kan, ik,? 😉 Hr. kæreste er draget i sommerhus med sine venner, så for en gangs skyld har jeg en weekend i København. Jeg skal spise frokost og i Zoo med en veninde, og så er planen ellers at rydde op i mit walk-in. Men hvis jeg kender mig selv ret, ender jeg med at bingewatche SKAM på sofaen (må jo se what all the fuss is about…). Skøn weekend til jer alle!

2 kommentarer

 • CeSk

  Hej 🙂 det er en meget inspirerende blog, du har- nyder især din evne til at mikse mønstre og farver med små personlige detaljer!
  Jeg har et spørgsmål ang. din “vente-stil”, har du nogle key items, særlige flatterende sammensætninger, no go og har du overhoved købt ventetøj- eller bruger du hvad du har, der har plads til maven? (Er selv gravid, snart 1/2 vejs). Måske du kunne lave et decideret indlæg om dine fif til graviditetsoutfits? Mvh. Cecil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Cecil
   Stort tillykke med graviditeten – og mange tak for de fine ord 🙂
   Jeg har helt sikkert en yndlingskombo – og den har jeg skrevet om her: http://modemedmere.dk/2016/08/favorite-combo/
   Hvis du mangler yderligere inspiration, kan du tjekke mine outfits her: http://modemedmere.dk/category/outfit/
   Og så kan jeg varmt anbefale Stine Goyas “Brush”-kjole. Den har jeg været fan af i mange år, og den er også perfekt til en voksende mavse 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velvet wonders