(gårs)Dagens outfit: Sensommerstrik

Dagens outfit: Prop i palmer og striber

 photo outfit_060916_1.jpg photo outfit_060916_2.jpgIndeholder reklame i for af affiliatelinks: Trøje fra Nørgaard på Strøget, kjole fra Topshop, sandaler fra ASOS, solbriller fra Miu Miu, taske fra Rough Studios, halskæde fra Jane Kønig

Jeg fylder denne kjole betydeligt mere ud (og som følge deraf er den også blevet betydeligt kortere) end sidst, jeg viste dette outfit frem på bloggen. Men det er jo om at udnytte, at vejret faktisk stadig tillader farver, prints og bare ben 😉

2 kommentarer

  • Kathe

    tit og ofte er jeg bare ikke til så mange farver og så farverige outfits, men hold nu op det ser bare godt ud det her! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Sensommerstrik