Statement straps

(gårs)Dagens outfit: Shiny pink & bright yellow

 photo outfit_160916_1.jpg photo outfit_160916_2.jpgCardigan fra Club Collection, skjorte fra Rützou, nederdel fra Zara, sandaler fra Senso, taske fra Marieta Cox, solbriller fra H&M

Fredag blev skudt i gang med, at jeg hentede hr. kæreste på tegnestuen, og så tog vi på kunstforeningen Gl. Strand og så Mario Testino-udstillingen – den er åben sidste dag i morgen, hvis nogen stadig vil nå det 😉 Derefter var der for mit vedkommende kun energi til at cykle hjem og lade hr. kæreste kokkerere spaghetti og kødsovs til mig.

I dag var vi så en tur i Danmark for at få overblik over, hvad der skal indkøbes til baby, og nu ligger jeg så hjemme på sofaen igen, mens hr. kæreste er ude med sine venner. Jeg tror, det for mit vedkommende bliver til en lille lur, inden jeg giver mig til at sortere lidt babytøj – jeg vil nemlig så småt begynde at vaske det og få lagt plads. Så har jeg da i da mindste styr på den del midt i alt dette redebygger-halløj, som jeg ikke helt kan overskue. Er der ikke bare nogen, der kan komme og fikse det hele for mig?!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Statement straps