Now online

(gårs)Dagens outfit: Striber, strik og tie-dye

 photo outfit_200916_1.jpgStrik fra ASOS, trøje fra Nørgaard på Strøget, nederdel fra H&M, sko fra ASOS, taske fra Marieta Cox

Nu er det vist på tide at pakke sommertøjet væk, og nu skal jeg til at finde ud af, hvordan jeg egentlig skal klæde mig og bulen på, når det bliver koldere – nogen, der har lidt tips? Jeg synes, man nemt kommer til at se meget stor og massiv ud i en strik, hvilket ikke er helt praktisk, når man er en frossenpind som mig…

2 kommentarer

 • Mette

  Nu var jeg sommergravid, men hvad med en poncho eller en lang strikcardigan der skal bindes og er uden knapper😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ponchoer er jeg ikke sååå glad for, men lange cardigans er bestemt min ven!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Now online