Go' gravid-stil

Statement straps

 photo statement-straps.jpg1. Fendi // 2. Zara // 3. H&M // 4. Dior // 5. Zara // 6. Zara

Fendi og Dior har længe lavet smukke pyntede, aftagelige taskestropper, men de har desværre kostet lige så meget som en designertaske. Nu er highstreet-butikkerne så begyndt at tage trenden til sig – især H&M og i særdeleshed Zara.

Den lille quiltede sag fra Zara har to stropper: En matchende i sort “læder” og en mere sporty, stribet rem, der jo er super trendy. Personligt er jeg (surprise!) ret vild med tasken med den leopardprikkede rem. Den kan jo tages af og bruges med mine andre tasker, og så følger der også en mere delikat kæderem med.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' gravid-stil