(gårs)Dagens outfit: That skirt

(tors)Dagens outfit: Blonder & strik

 photo outfit_220916_1.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Strik fra Benetton, nederdel fra Zara, sko fra Adidas, taske fra Rough Studios

Jeg var totalt FLAD, da hr. kæreste og jeg landede i sommerhuset i går aftes. Der var bogstaveligt strandet en hval på sofaen på Orø i går… Men jeg har fået lov til at sove lige så længe, jeg vil, der er Mads & Monopolet i højtalerne, jeg har spist tebolle med Nutella, og solen strømmer ind af vinduerne – det kan kun blive en skøn weekend 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: That skirt