(gårs)Dagens outfit: If it still fits...

Currently craving

 photo craving-goldskirt.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Nederdel fra River Island // Strik fra River Island // Bodys fra Topshop // Øreringe fra Anni Lu // Clutch fra ASOS // Sko fra Day // Pandebånd fra H&M

Jeg har virkelig været vild med min armygrønne, plisserede nederdel med blondepanel fra River Island (har også savlet over den pink version HER), og nu er der så kommet en version i guld, som ville være perfekt til vinterens mange fester – elastiktaljen gør desuden, at man sagtens kan gå amok i buffeten 😉

Den hvide strik forestiller jeg mig, vil være god til at skjule postbaby-mave, og med en mere elastisk top under, er den nok også god til amning. Hvis det ikke lige var fordi, jeg skulle tage alle de hensyn, så havde jeg klart stylet den med den fine body under.

Krydret med accessories i trendy materialer som metallic og velour gad jeg vældig godt at gå vinteren i møde i ovenstående outfit 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: If it still fits...