Luksus vs. budget: Crossbody med nitter

Dagens outfit: Dress to the rescue

 photo outfit_211016.jpgJakke fra Noa Noa, kjole fra H&M, taske fra Benetton, støvler fra Ecco

Nogle gange skal der bare handles og ikke tænkes så meget. Så i stedet for at væve frem og tilbage over, om jeg mon skulle bide i det sure æble og købe en ventekjole, forcerede jeg i går et efterårsferiefyldt Fisketorvet for at panikshoppe kjole i H&M. Om morgenen havde jeg i frustration over ikke at kunne passe noget af mit tøj nemlig konkluderet, at jeg manglede en helt basic, mørkegrå kjole i mit liv – så kan den sættes sammen med mine mange små jakker for at skabe bare en smule variation i mit look.

Rigtig god fredag til jer alle! Har I nogle rare planer? Her skal der købes autostol, og hvis vejret er til det, vil vi en tur i Dyrehaven. Fortsætter regnen, så bliver jeg hjemme strikker et par huer og syer noget sengetøj.

2 kommentarer

 • Louise

  Den er flot! Hvad med dine strømpebukser? Hvad har du gjort der? Jeg venter mig selv, og synes virkelig, at H&Ms ventestrømpebukser er dårlige. De glider i hvert fald ned på mig. Så jeg er på jagt efter nogle gode, så tip endelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Louise – der kan jeg nok ikke hjælpe, for jeg bruger bare dem fra H&M 😉 Har så også virkelig korte ben, så har intet problem med, at de falder ned.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Crossbody med nitter