Winter fun

(gårs)Dagens outfit: Guld & leopard

 photo outfit_051016_1.jpg photo outfit_051016_2.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Jakke fra Zara, top fra Gina Tricot, nederdel fra Molo, sneakers fra Adidas, taske fra Becksöndergaard

Leopard, guld, plisseringer, bouclé – så kan man vist ikke bede om mere i et outfit 😉 Jeg er virkelig glad for, at vejret endelig er til, at jeg kan gå lidt mere i denne leobasse. Og så kan I nok se min nye, fine taske, som jeg fik lokket mig selv i fordærv med i dette indlæg 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter fun