Luksus vs. budget: Frugt og grønt

(gårs)Dagens outfit: Lidt fra gemmerne

 photo outfit_131016.jpgStrik fra H&M, bukser fra Designer’s Remix, sko fra Nike, taske fra Balenciaga

I går gravede jeg lidt i garderobe-gemmerne for at se, om der ikke var noget, jeg kunne klemme mit gravid korpus i – og det her var resultatet. Strikken er en gammel sag fra H&M, mens bukserne er en del af et sæt fra Designer’s Remix.

Til tider ville jeg virkelig ønske, at jeg var bedre til at sælge ud af garderoben, men jeg har nu efterhånden affundet mig med, at jeg er lidt af en hoarder 😉 Tasken er også oldgammel (faktisk min første desigertaske!), og selvom jeg normalt er til mindre tasker, var den virkelig praktisk at have med mig i går, da jeg lige skulle have snacks, vandrejournal og alt muligt andet med på farten.

Over frokost var jeg nemlig et smut på Hvidovre, hvor jeg skulle til tilvækstskanning, da jeg tidligere har haft en stofskiftesygdom. Alt så heldigvis helt perfekt ud: Vægten så fin ud, det er stadig en dreng, han vendte med hovedet nedad, og så kunne den søde scanningsdame endda fortælle, at han har hår på hovedet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Frugt og grønt