What I'm Knitting Next

Nødvendigt onde?

 photo ventefrakker.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Mamalicious // Anna Field MAMA // Esprit Maternity

Jeg havde lidt håbet på og regnet med, at det ikke blev nødvendigt for mig at indkøbe en decideret ventefrakke… Men da frøken Frossenpind her allerede synes, det er rigeligt koldt, så kan det godt være, jeg må genoverveje.

Men a) det føles virkelig dumt at give i omegnen af en tusse for et stykke tøj, jeg kunkommer til at bruge de næste to måneder, og b) der er godt nok ikke mange kønne ventefrakker derude!

Lige nu kan jeg lige præcis klare mig med denne termojakke fra Weekday med en strik under, men dens knapper lever et lidt hårdt liv lige nu – og det er jo ikke fordi, jeg bliver mindre. Er der nogen af jer derude, der har et godt tip til at holde varmen (jeg cykler stadig til og fra arbejde hver dag), der ikke involverer en ventefrakke?

6 kommentarer

  • Nina

    Jeg har termin et par uger før dig, og jeg har et par almindelige frakker i A-facon, som godt kan nå rundt om maven. Evt. suppleret med en god uldtrøje under, hvis det bliver meget koldere. Jeg ville heller ikke investere i en decideret ventefrakke, når det trods alt er så kort tid. Sidst jeg gravid, havde jeg termin i marts. Dengang brugte jeg en dunjakke/frakke i en str. større end jeg plejer. Men der skulle jeg jo også igennem de “rigtige” vintermåneder med stor mave. Det skal jeg heldigvis ikke denne gang 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Hvad med at låne Hr. kærestes jakke? Ellers en poncho også brugbar efter graviditet (fx fra fjällræven)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Hr. kæreste er sådan en typisk mand, der kun har én jakke, så det er lidt svært at låne…
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Mamallicious laver nogle virkelig lækre jakker, hvor man kan lyne frontpanelet af, så de kan bruges både under og efter graviditeten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I'm Knitting Next