Søndagssang: Paolo Nutini - Autumn

Pæn og praktisk

 photo mom-to-be.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Mælkeskummer fra Severin // Sovemaske fra Hollistic Silk // EGF Serum fra BioEffect // Cashmerebukser fra Club Collection // SoniCare eltandbørste fra Philips

Det meste af budgettet bliver pt. formøntet på diverse babyting, men det betyder jo ikke, at jeg helt skal glemme mig selv – eller sådan lyder shopperæsonnementet i hvert fald for tiden 😉

Jeg har en mælkeskummer (denne fra Stelton), men vil gerne opgradere til denne fra Severin. Personligt er jeg ikke fan af Nespressos egen, da den er svær at gøre ren, men denne fra Severin kan koppen tages af og vaskes seperat. Perfekt til at skumme lidt større mængder mælk til kommende barselsbesøg og mødregruppe – og forhåbentlig kan den forhindre mig i at købe mig alt for fattig i Lagkagehusets cappuccino’er 😉

Normalt har jeg ikke svært ved at falde i søvn i tide og utide (en evne, jeg håber på at bibeholde når bebs er her…), men jeg får nu nok brug for hjælp til at få al den søvn, jeg kan skrabe til mig, og dertil er Hollistic Silks lækre sovemasker et must.

BioEffects EGF Serum har jeg før rost til skyerne. Det er dyrt, ja, men hver en krone værd, hvis du spørger mig. Den kommer til at holde min hud i topform, når søvnmanglen hersker, og tid til generelt at pleje mig selv kommer til at være en mangelvare.

Jeg har længe ønsket mig et par cashmerebukser, og nu skal det altså være. Bløde, rare og varme – med andre ord perfekt til barsel 😉 Disse er i en lækker armygrønfarve, som vil gå perfekt til mine mange lyserøde sweatshirts.

Min nuværende eltandbørste er ved at synge på sidste vers (den er så også fra før jeg flyttede hjemmefra!), og erstatningen skal være SoniCare fra Philips, som jeg længe har ønsket mig. Har hørt noget med, at man som nybagt mor knap har tid til at børste tænder, men mon ikke det lykkes mig, hvis jeg har så fin en sag stående på badeværelset? Man kan vel håbe 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Paolo Nutini - Autumn