Sequin socks

Sponseret indlæg: Ej blot til amning…

 photo fossflakes-ammepude_1.jpg photo fossflakes-ammepude_2.jpg photo fossflakes-ammepude_3.jpg photo fossflakes-ammepude_4.jpg[Indlægget er sponseret af Fossflakes]

Da jeg blev spurgt, om jeg ville skrive om ammepuden fra Fossflakes, tøvede jeg ikke mange sekunder. Som I kan se i dette indlæg, har jeg nemlig allerede købt en Fossflakes-ammepude, og selvom jeg af gode grunde ikke ammer endnu, så har den altså været min bedste ven i tredje trimester.

Inden jeg købte min ammepude, gjorde jeg naturligvis som enhver anden mom-to-be og researchede markedet for den bedste ammepude. Man kommer jo til at bruge mange timer i selskab med den, så efter min mening er det vigtigt, at den opfylder en lang række kriterier.

Først og fremmest så er Fossflakes’ ammepude udformet til at yde optimal støtte til både mor og baby under amningen. Desuden er puden allergivenlig, da den gang på gang kan vaskes ved 60 grader uden at miste facon eller egenskaber – desuden kan den tørretumbles ved lav varme, så den er hurtigt klar til at blive taget i brug igen efter vask.

Når det er sagt, så er det altså meget mere end en ammepude, for den kan sagtens bruges under graviditeten, hvor puden kan yde den helt rette støtte til nakke, lænd, mave og ben, der er sat på en hård prøve under sådan en graviditet. Derudover kan den også bruges, når baby bliver lidt større og skal lære at sidde, da den yder så god støtte.

Min pude har levet i pendulfart mellem sofaen og sengen, da den simpelthen er så rar at sidde og ligge med – nu har jeg heldigvis to, så en kommer til at bo permanent i sofaen, den anden i sengen 😉

Jeg har sågar slæbt puden med i sommerhuset, da den er blevet så uundværlig for mig. Heldigvis vejer den ikke noget, så det er ikke noget problem at have den med på farten.

En anden vigtig grund til, at jeg netop har valgt en ammepude fra Fossflakes, er, at de babyinteriør-mærker, som jeg ynder at shoppe hos, alle laver betræk, der passer til netop denne pude. For ja, vi kommer altså ikke udenom, at det æstetiske altså også betyder en del! Jeg har købt et betræk med blå bølger fra Cam Cam og et i det fineste Liberty-stof fra Super Carla, mens dette fra Konges Sløjd også står på ønskelisten. Fossflakes har også selv et fint udvalg, og jeg har fået dette fine mintgrønne med små, diskrete stjerner på. Det gælder jo om at have noget at skifte mellem, for der bliver med garanti gylpet og spildt på det 😉

Fossflakes laver meget mere end ammepuder, blandt andet dyner, puder og topmadrasser, som I kan se på deres webshop – I kan desuden se en liste af forhandlere HER.

SHOP MED RABAT
Hvis I er blevet fristede, så kan jeg lokke med en rabatkode, der giver 20 procent rabat på alt under kategorien “Mor og barn“. I skal bare bruge koden modemedmere. Koden er gyldig til og med den 28/10/16. Hvis det ikke var fordi, jeg allerede havde shoppet det meste, så havde jeg klart slået til på denne startpakke bestående af topmadras, dyne, pude og ammepudebetræk, hvor man får ammepuden gratis med – det er virkelig et godt køb, når de 20 procent rabat ryger oveni 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sequin socks