Dagens outfit: Knit & stripes

Vente, vente, vente

 photo vente-vente-vente.jpgIndeholder reklame i form af affilitelinks: Prikket kjole fra bellybutton // Leopardprikket kjole // Kjole fra Missguided

Jeg har før vendt med mig selv, om de der ventekjoler var investeringen værd – og med lidt under halvanden måned til termin så hælder jer mere og mere til, at jeg måske skal købe et par stykker… Alt, der før var oversize i min garderobe, sidder helt til, og selv ting med elastiktalje begynder at stramme. Suk!

Her er i hvert fald tre virkelig fine bud på ventekjoler. Leoparden er selvsagt min favorit 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Knit & stripes