Panda-monium

(gårs)Dagens outfit: Pizza party

 photo outfit_041116.jpgCardigan fra Club Collection, kjole fra H&M, halskæde fra H&M, taske fra Marieta Cox, støvler fra Ecco

Jeg havde egentlig troet, at jeg ville have lidt mere tid til bloggen, når jeg gik på barsel (i hvert fald den del inden fødslen), men den første uge har været fuldt booket – det er nok fordi, jeg gerne vil nå så meget som muligt, inden bebs kommer, og jeg nok er lidt mere bundet til et skema og matriklen 😉

I går trodsede hr. kæreste og jeg regnen og tog til Kbh NV, hvor vi spiste pizza med et vennepar på Behov. Det kan virkelig anbefales! Man kan selv bygge sin egen pizza, og da jeg har lidt af en hawaii-fetich, så var jeg mere end tilfreds 🙂

Jeg har været så glad for denne kjole, at jeg også lige har købt den i en anden farve – det er nærmest det eneste, jeg gider at gå i, når jeg skal ud af døren, nu når min mave er GIGANTISK.

2 kommentarer

 • Anne

  Hvor er dine strømpebukser fra? Jeg har simpelthen så mange problemer med at finde gode, tætte graviditetsstrømpebukser, som ikke glider ned og som ikke skinner.

  Jeg håber ikke, du skriver H&M nu, for dem har jeg desværre ikke gode erfaringer med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Der må jeg desværre skuffe dig – de er fra H&M. Jeg har så også virkelig korte ben, så de glider ikke ned på mig, som jeg har hørt, at de gør på de fleste andre… Jeg har købt disse: http://www.hm.com/dk/product/42453?article=42453-A
   Mine var dog to sorte i en pakke, men de er vist udsolgt på sitet. De er dejligt varme 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panda-monium