My baby shower

Grey clouds

 photo clouds.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: 1. Kjole fra Stine Goya // 2. Tæppe fra Shirley Bredal // 3. Body fra Hust & Claire // 4. Babysengetøj fra Ferm Living // 5. Små hylder fra Flying Tiger // 6. Cardigan fra H&M // 7. Bukser fra H&M // 8. Bukser fra Zara // 9. Uro fra Konges Sløjd // 10. Køredragt fra H&M // 11. Vågelampe fra Konges Sløjd 

De grå skyer hænger i den grad over Danmark – ja, hele verden i dag… Det var da noget af et chok at vågne op til, at Donald Trump skal være USA’s næste præsident!

Hverken hr. kæreste og jeg kunne sove, så vi var begge vågne ved seks-tiden, hvor nyhederne selvfølgelig skulle tjekkes. Der var løbet pretty much kørt, og vi talte om, hvilken verden vores lille søn dog skal fødes ind i. Hr. kæreste er amerikansk statsborger, så han sendte sin brevstemme afsted for flere uger siden, og jeg synes, det var så vildt, da jeg sad ved siden af ham, og han satte sit kryds. Tænk, at han kunne være med til at skrive historie og få en kvinde ind i Det Hvide Hus! Men sådan skulle det desværre ikke gå… Lad os håbe, at de næste fire år under hr. Trump bliver et wake-up call for de amerikanske borgere, alverdens politikere og hele verden. Det er vist det eneste, man kan håbe på nu!

Nå, men det hele skal ikke gå op i politik, men vi bliver ved skyerne – dog de mere fine og sjove af slagsen 😉 Stine Goyas Pre Spring-kollektion er nemlig fyldt med fine skyprints, og her der god mulighed for, at mor og søn kan matche 😉 Jeg har nemlig allerede købt køredragten fra H&M, og den fine vågelampe fra Konges Sløjd, der snart kommer i handlen, står også (sky)højt på ønskelisten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My baby shower