Blå mandag

Mens vi venter

 photo banhmi_2.jpg photo banhmi_1.jpgUtålmodigheden er for alvor ved at melde sig, og det hjælper bestemt ikke, at velmenende familiemedlemmer og venner spammer mig med “Sker der noget?”-beskeder.

Jeg af alle ville ønske, der skete noget, men det gør der ikke, og indtil der gør, så prøver jeg at fylde dagene med projekter, som mit gravide korpus kan holde til. I dag skal jeg lave banh mi efter denne opskrift, som jeg tidligere har postet. Hvis jeg hælder en ekstra sjat stærk sriracha-sauce i, kan det være, han gider komme ud 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå mandag