Blonder & flæser

A year ago…

outfit-jan-2016Nu, når jeg ikke ligefrem vælter mig i fashionable outfits, tænkte jeg, at jeg ville bladre lidt i mine arkiver i håb om at få lidt inspiration. Alle disse outfits er fra januar sidste år, og jeg skal da helt sikkert lige grave i garderoben og finde nogle glemte items frem! Jeg kan faktisk allerede passe de jeans, som jeg har på i outfittet til venstre, og der var endda plads til skiunderbukser indenunder, da det var fandens koldt, så det er da i hvert fald ikke overskydende kilo, der skal afholde mig fra at hoppe i mit “gamle” tøj igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blonder & flæser