Pænt vs. praktisk

Lazy Sunday?

housewifeSådan ser jeg ud på barsel – NOT!

Sædvanligvis er der søndagssang her på bloggen, men det er altså ikke meget nymodens musik, jeg får lyttet til for tiden… Der bliver mere sunget “Jeg en gård mig bygge vil” på repeat (jeg er seriøst dårlig til at huske sangtekster til børnesange!).

Før jeg gik på barsel, troede jeg, at dagene lidt ville flyde ud i et, og at der ikke ville være forskel på hverdag og weekend, men det er der i den grad! Weekenderne er nærmest blevet mere hellige end før, for der er farmand hjemme, så vi både kan være sammen som familie, men også så jeg kan aflastes. Så mens hr. kæreste passer bebs et par timer kan jeg få sovet lidt ekstra og gjort lidt praktiske ting. Jeg har for eksempel nået at støvsuge, gøre badeværelset rent, gøre køleskabet rent og bage skinke- og ostehorn til mit APA-hold. Jeg er faktisk nået til det punkt, hvor det at tage opvasken er ren afslapning, for der har man ikke en baby hængende på sig 😉

8 kommentarer

 • Mit liv er præcist som dit! Især det med børnesangene…man ved den er gal når man ikke kan huske teksten til Lille Peter Edderkop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg kan lige præcis “Jeg en gård mig bygge vil”, “Se den lille kattekilling” og “Jeg ved en lærkerede” 😛
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Min datter på tre uger er vild med “Se min kjole”, men det er måske mest en pigesang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi skelner ikke meget mellem, hvad der er piget eller drenget… Min kæreste synger faktisk “Se min kjole” for vores søn 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ME

   Det gør vi nu heller ikke – heller ikke når det kommer til tøj 😊 Det skal nok komme, når de bliver gamle nok til selv at bestemme 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Præcis 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har en toårig og den tid husker jeg så godt. Også hverdagene, hvor det pludselig var mega fedt at stå for aftensmaden mv. så man kunne udrette noget konkret mens farmand var sammen med baby 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt vs. praktisk