Blivende plisseringer

Pænt vs. praktisk

Dette indlæg indeholder reklame i form af affiliatelinks

Som førstegangsforælder kan man nemt købe sig fattig i ting og udstyr til baby – og man kan nemt købe sig virkelig fattig i fejlkøb. Især når man som jeg gerne vil have, at tingene er pæne og Instagram-venlige, og hvor man så måske giver køb på funktionaliteten og det praktiske. Her små seks uger inde i motherhood har jeg i hvert fald gjort mig lidt erfaringer, som jeg vil dele med jer.

puslepudePuslepude fra CamCam // Plastikpuslepude fra BabySam

Jeg har lagt rigtig mange tanker, energi og penge i at indrette puslepladsen, da jeg gerne vil have, at det er et rart sted at være. Derfor indkøbte jeg en puslepude i mit yndlingsprint fra CamCam, og selv om den er acrylcoated, så synes jeg (og især hr. kæreste) alligevel, den “suger” lige rigeligt – og jeg blev pænt træt af at vaske den i længden (seriøst, det er virkelig svært at få det cover på igen!). Derfor kørte hr. kæreste i BabySam og købte en plastikbetrukket puslehynde. Den er ikke køn, men den kan nemt tørres af!

vaagelamperNatlampe fra A Little Lovely Company // Natlampe fra Ikea

Jeg har jo en ting for skyer, så jeg kunne ikke lade være med at købe denne fine natlampe. MEN! Den er batteridrevet, og jeg ved ikke, om vi her på matriklen er udsat for usædvanligt meget natteroderi, men batterierne holdt kun to nætter, og det bliver sgu lidt dyrt i længden. Derfor er der shoppet en natlampe fra Ikea, der kan genoplades.

uroUro fra Konges Sløjd // Hjemmelavet uro af materialer fra Søstrene Grene

Uroen fra Konges Sløjd hænger over lillemandens puslebord, og den kan da også godt fange hans opmærksomhed… Men det er ingenting sammenlignet med den hjemmelavede uro, som hænger over hans Leander-vugge. Han kan underholdes af den i laaang tid, hvor han bare stirrer hypnotiseret på den og pludrer med den. Papirpomponer, ring og snor kan købes i Søstrene Grene, og jeg tror seriøst, den har kostet mig 30 kroner i alt.

toejOutfit fra Bonpoint // Body og strømpebukser fra H&M

Jeg gad da godt klæde min arving i dyrt, pænt designertøj, men 1) han vokser hurtigt ud af det, 2) han tisser/skider på det, så der skal alligevel skiftes tøj, og 3) så mange lag bliver i længden besværligt at bakse med, når der skal pusles. Så jo, bebs har da nogle “finere” outfits, men til hverdag er yndlingsuniformen en slå-om body og strømpebukser fra H&M. Dejligt praktisk, men måske ikke det yndigste 😉

Nu skal det så ikke lyde som, at jeg sviner de dyrere options, jeg gad da vildt godt være sådan en tjekket Instagram-mom, men jeg må bare erkende, at i visse henseender, så vinder det praktiske altså over det pæne #lifeasamom

.

8 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg er helt helt enig med dig. Hold nu op hvor har vi også købt mange ting, som vi 1) ikke fik brug for 2) fandt bedre og billigere alternativer til. Dog vil jeg i forhold til puslepuden lige slå et slag for Leanders Matty. Den har vi været SÅ glade for. Det er jo lidt samme koncept som plastikpuslepuden bare virkelig lækker og også fin at se på. Bare lige et tip hvis andre leder efter den helt rigtige puslepude:-) Og så STORT tillykke med jeres lille bebs. Han ser ud til at stortrives i vuggen. Og så dejlig tilfreds og tryg ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den har jeg også kig på Leander Matty, men vi har et klap ud-puslebord, og der er den for høj 🙁 Den er nemlig rigtig fin! Og min søn ELSKER at ligge i sin Leander-vugge og se på uroen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • har en bebs på snart 3 mdr (gisp)

  Så enig ift. puslepuden! Har lige været ude og købe en leander….

  P.S. kæmpe stort tillykke med den lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg gad også, at jeg havde plads til den fra Leander! Og tak 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig. Står allerede men en hulens masse ubrugeligt, som bare skal på Reshopper.
  Ang Leander puslepuden, så kan man i Babysam – where else – finde et lidt billigere alternativ men med samme skumgummihalløj som den anden. Den har vi købt og den er super.
  Og vi har en skuffe fuldt med tøj, men hun kommer stort set kun i body eller heldragt i uld fra Kvickly, eller bodyer og strømpebukser fra H&M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, jeg må også smide noget på Reshopper – go’ idé 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Så rigtigt! Hvis du gerne vil undgå lort på tøjet kan du med fordel gå over til at bruge moderne stofbleer. De holder meget bedre på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Stofbleer… Det lyder som meget arbejde? Men det er måske bare noget jeg siger, fordi jeg ikke har prøvet dem? 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blivende plisseringer