I'm dreaming of...

Strikket street

strikket-saet-hmHoodie og bukser fra H&M

Jeg ved godt, at der bliver vist og skrevet ret så meget om blødt og behageligt tøj for tiden, men på denne tid af året kan man vel altid bruge sådanne tips – om man er på barsel eller ej 😉

Dagen inden jeg fødte, fik jeg en hindeløsning og blev samtidig beordret ud på en gåtur, så jeg vraltede op til Amagercenteret og osede lidt i den lokale garnbutik og selvfølgelig også H&M. Her faldt jeg over dette fine striksæt, hvor der endda er sneget lidt uld og alpaka ind, så det er dejligt lunt og blødt. Jeg blev oprindeligt draget af det grå, men i butikken var det sandfarvede sæt stylet med en pink bomberjakke, og det så virkelig fedt ud, så jeg købte det sandfarvede, så jeg kan matche det med min pink garderobe.

Det grå sæt er nu også meget cool – det kunne være ret fedt med en denimjakke over. Just sayin’ 😉

2 kommentarer

  • sonja zattlander

    øv kunne bare ikke finde det. spurgte endda efter det men det kendte de ikke, hvor på lag i butikken fandt du de fine sæt:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Hej Sonja
      Det er også over en måned siden, jeg købte det, så ved ikke, om det stadig er i butikkerne. Jeg fandt det på førstesalen i H&M i Amagercenteret – lige når du kommer op af rulletrappen.
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm dreaming of...